Home Més que un club El PresidentSalutació de benvinguda


Benvinguts a la pàgina web de la Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts.

Cada vegada amb més freqüència, les noves tecnologies ens ofereixen oportunitats per a totes les associacions i institucions que desenvolupem activitats socials i esportives. El món del futbol és exemple d'això, i aquest portal a Internet és una bona mostra del treball i organització de la nostra entitat. Aquesta pàgina web no pretén més que ser un vincle d'unió entre el Club i els seus aficionats/des.

Parlant de la part esportiva, podem dir que som un club consolidat dintre de la comarca, i comptem amb una estructura que creu en el projecte d’educar i donar valors dins l’esport,  amb més de dos-cents cinquanta nois i noies, que participant en les competicions que organitza la Federació Catalana de Futbol i l’Agrupació de Clubs i Penyes del FC Barcelona, de la qual formem part.

El nostre club té objectius molts clars, la formació i la convivencia esportiva de tots els nostres jugadors amb un compromís, la promoció i el foment del futbol.

Només em resta donar-vos a tots les gràcies en nom meu i de la Junta que tinc l’honor de presidir per donar-nos forces i empenta per seguir endavant amb  la tasca que entre tots estem fent. 

Moltes gràcies a tots.

Visca la Penya i Visca Sant Vicenç.

Félix Melero
President
.
Spanish Catalan Chinese (Simplified) English French German Italian Portuguese

Notícies del club

Patrocinadors

Patrocinadors
Accés